Mobiele badkamer tijdens je renovatie

Bij het renoveren van een badkamer maken heel wat mensen zich zorgen hoe ze de renovatiewerken zullen overbruggen. Ze hebben maar één badkamer en zijn liever niet afhankelijk van familie of buren om van hun warme douche te genieten. Omdat we voor onze klanten die bezorgdheid graag wegnemen bieden we in deze periode onze mobiele badkamer aan. Zo kan je ook tijdens de werken in alle comfort douchen, tanden poetsen of naar toilet gaan. 

We hebben een stijlvolle én functionele badkamerwagen uitgewerkt, die we vrijwel overal kunnen plaatsen. Wij voorzien ook de aansluitingen ter plaatse. 

Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury


Onze mobiele badkamer is volledig uitgerust. Er is een antislip douche met stijlvolle grootformaattegels en thermostatische regendouche. Tanden poetsen doe je aan het lavabomeubel met dubbele lade. Ook verwarming werd voorzien, zodat je in een aangenaam warme ruimte kan douchen. Via een tweede deur kom je in het afzonderlijk toilet met handenwasser.

Zonder zorgen je badkamer laten renoveren krijgt met onze mobiele badkamer een volledig nieuwe dimensie!Mobiele badkamer tijdens je renovatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x