Een badkamer op uw maat

Een droombadkamer is de plaats bij uitstek waar je volledig jezelf kan zijn. Tijd nemen voor jezelf, in een omgeving waar je je volledig thuis voelt, kan erg ontspannend werken of je net opnieuw energie geven. Een badkamer is dan ook erg persoonlijk en voor iedereen anders, met andere noden en gewoontes.

Wij zijn ervan overtuigd dat iederéén recht heeft op zijn of haar droombadkamer, ongeacht je noden of wensen. We geloven ook dat je hiervoor niet hoeft in te boeten aan de look en feel of aan je persoonlijke smaak.


Toegankelijkheid en veiligheid

De douche neemt vandaag de dag een steeds belangrijkere rol in in de badkamer, zeker als je wat meer bewegingsruimte nodig hebt. Daarom kiezen we bij een inloopdouche steeds voor een douchebak met vlakke instap; dit verhoogt de toegankelijkheid. Dat deze douchebak ook nog eens antislip is en gemakkelijker in onderhoud is bovendien mooi meegenomen!

 

Gebruiksgemak

Om helemaal tot rust te kunnen komen in de badkamer is het belangrijk dat de badkamer en toestellen voor jou eenvoudig in gebruik zijn. Zo zijn er verschillende hulpmiddelen die het badkamerbezoek vereenvoudigen. Het installeren van handgrepen in de douche zorgt voor extra ondersteuning en veiligheid, terwijl een douchezitje het comfort verhoogt.

Daarnaast zorgt een aangepast badkamermeubel ervoor dat alle leden van de familie onbezorgd de wastafel kunnen gebruiken.


Persoonlijke smaak

De tijd die je doorbrengt in de badkamer is tijd die je volledig aan jezelf besteedt. Daarom vinden we het belangrijk dat de badkamer je persoonlijkheid weerspiegelt.


“Een aangepaste badkamer hoeft helemaal niet steriel of standaard te zijn. Het is perfect mogelijk om een badkamer uit te werken die volledig in lijn ligt met je eigen smaak en voorkeur.”Door je bestaande badkamer te renoveren naar een aangepaste badkamer zorgen we ervoor dat het hele gezin opnieuw drempelvrij en ontspannen kan genieten. Want dat is toch waar de badkamer in hoofdzaak voor staat?


Een badkamer op uw maat

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x