4 tips voor een wellness gevoel in je badkamer

Na een stressvolle werkdag is het belangrijk om tot rust te komen. Je badkamer is daar de ideale locatie voor. Het is dé plek in huis waar je ongestoord kunt genieten. Een warm bad, een verfrissende douche, een deugddoende huidverzorging, … Met een paar kleine aanpassingen kun je zelfs het volledige wellness gevoel creëren in je eigen badkamer. Hier zijn 4 tips om het wellness gevoel in je badkamer te brengen.

Breng het wellness gevoel in je badkamer

Werk met natuurlijke materialen

In een echte wellness wordt heel vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk maar aan een houten vloer, een muur in natuursteen, een marmeren wastafel, een kiezelwand, enz. Ook kleine aanpassingen zoals een houten handdoekrek en een rieten wasmand kunnen zorgen voor een ontspannen wellness gevoel in je badkamer. 

Ga voor een beetje extra luxe

Wie wellness zegt, denkt onmiddellijk aan een jacuzzi en sauna. Natuurlijk kun je dat perfect installeren in je eigen badkamer, maar ook een inloopdouche of regendouche bieden al veel luxe. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te installeren in elke badkamer. 

Denk je dat je badkamer te klein is? Ook kleine badkamers zijn om te toveren naar de badkamer van jouw dromen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek ter plaatse. Wij meten de ruimte op en maken daarna een ontwerp en voorstel voor jouw droombadkamer. 

Verwerk groen in je badkamer

Groen staat voor kalmte en rust. Door groen te verwerken in je badkamer breng je namelijk de natuur binnen in je huis. Zeg nu zelf, wie wordt er niet rustig in de natuur? Kamerplanten zijn de eenvoudigste manier om groen in je badkamer te brengen. Het best kies je voor planten die een tropisch klimaat gewend zijn zoals de vlinderorchidee, een lepelplant, varens, vetplantjes, rotans, enz. Geen fan van planten? Groene accenten zoals een groene muur en tropisch behang zorgen voor een kalme natuursfeer in je badkamer. En deze moet je natuurlijk geen water geven. 

Geef aandacht aan de details

Het luxueuze gevoel zit soms in de kleine dingen en vooral in de afwerking, iets waar wij de grootste aandacht aan besteden. Een strak badkamermeubel, mooie kranen, een wastafel in een modern design en de juiste sfeerverlichting geven je badkamer direct een volledig andere look.

Wist je dat RDS Droombadkamer een showroom heeft met diverse badkameraccessoires? Kom langs of boek een afspraak en ontdek al het moois dat we jouw badkamer kunnen bieden. 

Verlang jij ook naar een wellness gevoel in je badkamer? 

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak en wij laten je zien wat we met jouw badkamer kunnen doen. 

4 tips voor een wellness gevoel in je badkamer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x