Ons verhaal

Pieter

Als 13 jarige had ik de droom om loodgieter worden! Die droom werd mijn job en die job werd mijn passie!

De taken van loodgieter beheerste ik dankzij mijn opleiding en jarenlange ervaring. En met mijn ogen en handen bracht ik me het vakmanschap van het vloeren en schrijnwerk bij. Na vele jaren in de bouw werd het tijd om op eigen benen te staan, en samen met mijn vrouw startten we RDS Building. Naast algemene woningbouw en -techniek renoveerden we ook badkamers.

uit onze ervaring ontstond uit een duidelijke visie het luik RDS Droombadkamer. Zo merkten we dat de huidige leveranciers niet altijd bieden wat de klant echt wil of nodig heeft. Ideeën die de klanten online leuk vinden worden afgezwakt naar standaard modellen… We misten de eigenheid in de badkamer. Uw badkamer is tenslotte toch een plek voor uzelf! Waarom zou deze dan niet uniek mogen zijn?

We zochten en bezochten verschillende fabrikanten in binnen- en buitenland om te kijken wie er in ons concept past en kwamen tot de vaststelling dat ons idee best betaalbaar is, als je maar de juiste dingen combineert!

RDS Droombadkamer verbindt mijn ervaring in techniek en passie voor afwerking met de charme en vernieuwende ontwerpen van mijn vrouw. Deze wisselwerking zorgt voor interessante gesprekken van aan het ontbijt tot laat in de avond.

Zo maken wij het verschil: een unieke badkamer afgewerkt tot in de puntjes, op maat van ieder mens en ieder budget.

Ik hou van een uitdaging en heb een aparte kijk op de badkamer ontwikkeld! Benieuwd wat ik met die van u zou doen? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek!


Stefanie

Een van mijn favoriete bezigheden als kind was tekenen, zo heb ik menig potlood versleten aan tal van Disney figuren en later portretten. Ik droomde ervan later iets creatiefs te doen…

Eens 18 besloot ik te gaan werken en tegelijkertijd startte ik een ambitieus project: mijn eigen huis tekenen en bouwen! Zo leerde ik Pieter kennen, en naast prima werk kreeg ik er prompt de loodgieter zelf bij.

Intussen hebben we 3 dochters: Renée, Roxanne en Rosie. Zij zijn de grootste ambassadeurs van RDS Droombadkamer, superschattig hoe fier ze zijn! Ik vind het belangrijk dat ze doen wat ze graag doen en dat ze in zichzelf geloven. Dat is ook de reden waarom Pieter en ik de focus verlegden van algemene woningtechnieken naar het creëren van droombadkamers.

Dankzij RDS Droombadkamer heb ik het grote geluk te mogen en kunnen doen wat ik supergraag doe. Ik kan hierin mijn creatieve ei volledig kwijt: speuren naar nieuwe dingen en combinaties die helemaal aanleunen bij het droombeeld en de verwachtingen van de klant. 

Bent u benieuwd naar enkele ontwerpen? Bekijk hier enkele 3D-badkamerontwerpen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x