Een romantische badkamer voor Valentijn

Het is gemakkelijk om een romantische sfeer in een badkamer te creëren, maar als je geen idee hebt hoe je eraan moet beginnen, zijn hier 4 tips voor een romantische badkamer op Valentijn.

4 tips voor een romantische badkamer op Valentijn.

Tip 1: Sfeervolle verlichting

Dim de badkamerverlichting voor meer gezelligheid in je badkamer. Kun je de verlichting niet dimmen? Dan kun je ook voor een sfeervolle staan- of tafellamp opteren. Natuurlijk zijn deze minder veilig in de buurt van water. Vind je geen geschikte verlichting? Plaats dan overal kaarsen voor een gezellig en romantische sfeer. 

Tip 2: Romantische achtergrondmuziek

Een romantisch muziekje op de achtergrond zorgt voor extra gezelligheid. GSM’s en andere elektronica zijn geen ideale combinatie. Je kunt perfect een muziekinstallatie integreren als je graag muziek, een podcast of naar de radio luistert in je badkamer. Bovendien bestaan er douchekoppen met bluethooth speakers. Zo kun je je gsm toch veilig op afstand houden en tegelijkertijd luisteren naar je favoriete audio. 

Tip 3: Badkameraccessoires en decoratie

Ga helemaal los met badkameraccessoires. Rode handdoeken, rozenblaadje op de badrand, een badplankje, hartvormige zeepjes, verse bloemen, …

Tip 4: Laat je bad vollopen

Heb je een bad? Laat deze op voorhand vollopen voor je geliefde. Maak gebruik van een lekker geurende badschuim of een leuke bruisbal. Zet een hapje en glaasje wijn klaar, of iets waar hij/zij van geniet. Niets gaat boven samen een bad nemen en even bewust tijd voor elkaar maken.

Elke dag een romantische badkamer

Hou je van een romantische sfeer in de badkamer? Waar de andere badkamerstijlen vooral gekenmerkt worden door strakke lijnen, zien we in een romantische badkamer meer ronde lijnen en details. Brocante elementen en traditionele meubels zorgen voor een romantische en huiselijke sfeer. Zachte kleuren zonder grote kleurcontrasten geven het geheel nog meer warmte. Kleur toevoegen kan door middel van pasteltinten. 

Wil je graag een badkamer in een romantische stijl? Contacteer ons. Dan realiseren we samen je droombadkamer. Zo kun je volgend jaar een nog meer romantische en ontspannende Valentijn vieren.Een romantische badkamer voor Valentijn

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x