RDS Droombadkamer, uw partner voor een zorgeloze badkamerrenovatie

Droomt u van een luxe badkamer, maar ziet u op tegen de renovatiewerken? Uitbreekwerk, tijdelijk geen sanitair, toonzalen bezoeken, aannemers opvolgen...

Gelukkig kan het ook anders!


Bij RDS Droombadkamer nemen we de volledige badkamerrenovatie voor onze rekening.

Elke badkamer is anders, elke klant heeft andere wensen, daarom is een persoonlijk gesprek altijd onze eerste stap. Wij ontwerpen ùw droombadkamer en selecteren samen met u de juiste materialen.


Neem contact op

We ontvangen u in onze inspiratieruimte en presenteren uw badkamer in 3D. U hoeft zelf geen enkele toonzaal te bezoeken of een aannemer op te volgen. Het enige wat u tijdens uw renovatie moet doen, is genieten van onze tijdelijke, mobiele luxebadkamer.

Wij volgen de planning op en voeren de renovatiewerken uit met onze eigen stielmannen.

Uw badkamerrenovatie is bij RDS Droombadkamer in goede handen.


Een zorgeloze badkamerrenovatie, wat houdt dat precies in?

Een badkamer moet een bron van ontspanning zijn. Ook tijdens uw renovatieproject. Wij ontzorgen u als volgt:

 1. Wilt u uw badkamer renoveren? Neem contact met ons op via dit formulier of bel even naar 09 - 238 38 53.
 2. Onze interieurspecialiste Stefanie neemt telefonisch contact met u op om uw droombadkamer te bespreken. Zo krijgen we al een eerste beeld van uw wensen en behoeften.
 3. Daarna komt renovatie-expert Pieter bij u langs op een moment dat het u uitkomt, overdag of ’s avonds. Naast de opmetingen bekijkt hij ook alle technische mogelijkheden.
 4. Op basis van uw wensen en behoeften en de bevindingen van Pieter maakt Stefanie een 2D- en 3D-plan op van uw nieuwe droombadkamer.
 5. We nodigen u uit in onze inspiratieruimte om de plannen te bespreken en materialen te bekijken.
 6. Bij uw akkoord wordt de uitvoeringsdatum ineens vastgelegd en vastgehouden om uw nieuwe badkamer te plaatsen.
 7. Zodra we van start gaan, installeren we onze mobiele badkamer in uw tuin, als u deze nodig zou hebben. Zo kunt u ook tijdens de renovatiewerken van een mooie en luxueuze badkamer genieten.

Waarom RDS Droombadkamer?


 • Van droom tot realisatie: uw badkamerrenovatie is bij RDS Droombadkamer in goede handen.
 • We werken met een team van eigen vakmensen en een netwerk van betrouwbare leveranciers. Zo leveren we altijd op binnen de afgesproken tijd.
 • U hoeft geen toonzalen te bezoeken om sanitair of tegels te kiezen. Wij leveren zelf alle producten die op onze ontwerpen staan.
 • Een deur verplaatsen, muur wegnemen of schuine wand aanpassen? Dat doen we zelf! We zijn niet afhankelijk van externe specialisten.
 • Wij zijn volledig verantwoordelijk voor uw badkamerrenovatie en daardoor ook het enige aanspreekpunt.
 • Onze volledig geïnstalleerde mobiele badkamer is voorzien van alle comfort en luxe. De ideale oplossing voor uw dagelijkse douche tijdens de renovatiewerken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x