Persoonlijke service tijdens uw badkamerrenovatie

Bij een badkamerrenovatie moeten er veel keuzes worden gemaakt. Met de persoonlijke service van RDS Droombadkamer kunt u zonder zorgen uitkijken naar het resultaat. Wij nemen u letterlijk alle werk en zorgen uit handen.


Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Behouden we de huidige indeling? Kunnen we de deuren, ramen en muren verplaatsen om de badkamer groter te maken? Welke stijl kiezen we? En welke materialen gebruiken we? Hoelang gaat alles duren en kunnen we tijdens de werken wel douchen? Logisch dat u met vragen zit!

Toch is dat nergens voor nodig, want RDS Droombadkamer denkt met u mee, voor en tijdens het project. We luisteren naar uw bezorgdheden en bedenken een oplossing op maat van uw badkamer en uw wensen en behoeften. Onze persoonlijke service is even waardevol als de badkamers die we leveren. 

Bij RDS Droombadkamer vindt u échte vakmensen, geen wachtrijen of baliemedewerkers die u moeten doorverwijzen. Bij ons spreekt u rechtstreeks met zaakvoerders Pieter en Stefanie of één van onze andere vakmensen. Dankzij onze persoonlijke service zorgen wij ervoor dat u snel antwoorden krijgt op al uw vragen.

Neem contact op

Een badkamer die binnen de planning en het voorziene budget geïnstalleerd wordt, daar gaan we voor! We gaan zelfs verder, want met onze mobiele badkamer kunt u ook tijdens de renovatiewerken blijven genieten van een heerlijke douche. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.


Persoonlijke service: van kennismakingsgesprek tot de ingebruikname van uw nieuwe badkamer

Wij gaan ver om u een optimale persoonlijke service te bieden. Deze service start bij ons eerste kennismakingsgesprek en stopt nooit. We staan voor u klaar! Zo gaan we te werk:

 1. Heeft u renovatieplannen in uw badkamer? Contacteer ons via 09 - 238 38 53 of vul ons contactformulier in.
 2. Stefanie, onze Interieurspecialiste contacteert u telefonisch om uw wensen en behoeften te bespreken.
 3. Vervolgens komt Renovatie-expert Pieter bij u langs voor een situatieschets. Hij bedenkt technische oplossingen om uw droombadkamer te realiseren. Dit gaat verder dan de huidige indeling van uw ruimte: mogelijk doen we ook suggesties om ramen en deuren te wijzigen, muren te verplaatsen of te verwijderen. Uiteraard beslist u zelf welke wijzigingen we mogen uitvoeren.
 4. Wanneer Stefanie uw droombadkamer ontworpen heeft, nodigen wij u uit in onze demoruimte om het 3D-ontwerp te bespreken en materialen te tonen. Dit is de enige keer dat u zich hoeft te verplaatsen. U hoeft geen enkele winkel te bezoeken: wij brengen alle ideeën en materialen naar u toe.
 5. Wij kiezen alle materialen persoonlijk voor u uit. Door onze goede relaties met producenten kunnen wij u ook vandaag nog verzekeren van correcte prijzen en een tijdige levering. Wel zo prettig!
 6. Bent u net zo enthousiast als wij? Dan plannen we samen de renovatiewerken in.
 7. Tijdens de werken stellen wij een mobiele luxe badkamer met een ruime douche, hangtoilet en wastafel ter beschikking. Die kunt u plaatsen waar u wil. Zo kunt u ook tijdens de werken van een luxueuze douche genieten.
 8. Wij voeren alle werkzaamheden met onze eigen vakmensen uit. We werken niet met onderaannemers. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en vervelende verrassingen voorkomen. Als er toch iets mis zou lopen, dan lossen wij deze problemen meteen op. Voor, tijdens en na het project zijn wij zeer vlot bereikbaar.

Waarom RDS Droombadkamer?


 • Wij vertellen u niet noodzakelijk wat u wil horen, maar wel wat u zou moeten horen zodat u goed geïnformeerd de beste keuzes kunt maken. Ons technisch advies is vaak even waardevol als de badkamers die we ontwerpen.
 • Wij lichten u proactief in over alle verschillende stappen van het renovatieproject. Heeft u nog vragen, dan staan wij voor u klaar!
 • Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor uw badkamerrenovatie, van begin tot eind. We zijn uw enige aanspreekpunt en lossen uw wensen in.
 • We werken met een team van eigen vakmensen en een netwerk van betrouwbare leveranciers. Zo leveren we altijd op binnen de afgesproken tijd.

 • Tijdens de renovatiewerken kunt u gebruikmaken van onze volledig geïnstalleerde mobiele badkamer, voorzien van alle comfort en luxe.

 • Wij zijn er zeker van dat u trots zal zijn op het eindresultaat: een badkamer die jarenlang meegaat en die u over 20 jaar nog graag toont aan familie en vrienden.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x