Nieuwe badkamer Haaltert

Op zoek naar een nieuwe badkamer of een totale badkamerrenovatie gepland voor jouw woning in Haaltert?

RDS Droombadkamer realiseert jouw nieuwe badkamerproject van 3D-ontwerp tot uitvoering.

Nieuwe badkamer Haaltert door RDS Droombadkamer

Een totaal nieuwe, luxe badkamer in Haaltert

Jouw badkamer is aan totale renovatie toe.
Je wenst een luxe badkamer te installeren.

De behoeftes en stijlen van badkamers zijn voor iedereen anders, maar één ding hebben ze wel allemaal gemeen; het is de plaats waar je de meest persoonlijke momenten beleeft. Jouw badkamer is de ruimte die je energie geeft of ontspanning biedt op het juiste moment van de dag. 

Een droombadkamer is dus erg persoonlijk. 

Laat dat nu onze sterkte zijn: individualiteit! Het begint met een persoonlijk contact waar we samen jouw noden en wensen bespreken om zo voor jou de perfecte badkamer te realiseren. We werken met jouw input en moodboard (bv. Pinterest) of trekken de stijl van de rest van de woning door.

Samen met onze tips en ervaringen naar onderhoud en gebruiksgemak maken we van jouw project een eyecatcher in jouw woning in Haaltert.

Jouw nieuwe badkamerdroom start hier!

Bel 09 238 38 53Maak een afspraak voor jouw luxe badkamer

Welk design badkamer past bij jou?

Je wilt je badkamer renoveren maar weet niet goed welke stijl bij je past? Een strak landelijke badkamer is momenteel helemaal in! Wij inspireren u graag met deze design badkamers.

Zwarte kranen nieuwe badkamer Leuven

Zwarte kranen

Zwart is al even een trend in de badkamer, maar zwart is een zeer delicaat oppervlak. Het water laat bij het opdrogen mineralen achter, wat resulteert in witte vlekken op je mooie zwarte kranen.

Wil je toch een out of the box kraanwerk, denk aan gun metal black. Of een van onze vele andere kleuren.

Vermijd vooral gelakt kraanwerk. Deze gaan heel vlug hun kwaliteit verliezen.

Inox is ook altijd een leuk alternatief en tijdloos.

Led lichtlijnen nieuwe badkamer Leuven

Led lichtlijn

Ze zijn inmiddels een vertrouwd beeld in de interieurinrichting. Led lichtlijnen hebben meerdere voordelen als extra verlichting. Door hun laagspanning kunnen ze vlot verwerkt worden in een badkamer. Ze zijn ook waterdicht, wat meer toepassingsmogelijkheden geeft. Je kan kiezen tussen 3 waarden van licht. Er is verlichting met een gele gloed die ideaal is voor sfeerverlichting. Daarnaast is er een neutraler licht, dat goed is als sfeer- of basislicht. Als laatste is er een wit licht, deze is vooral belangrijk ter hoogte van de spiegel, deze geeft een goede basisverlichting. 

Ingebouwde spiegelkast

Een spiegel is niet weg te denken uit de badkamer. Met een spiegel maak je de ruimte groter en met een spiegel van muur tot muur geef je een extra luxueuze uitstraling aan de ruimte.

Wil je bergruimte maar hou je niet van een zware spiegelkast? Wij bouwen de spiegelkast voor je in! Zo blijft je badkamer strak en heb je toch de nodige bergruimte. Win-win!


Badkamer zonder voegen

Bij het installeren van een nieuwe badkamer werken we bijna altijd met XXL-tegels. Dit zijn keramische tegels van circa 120x260 cm. 

Van vloer tot plafond dus!

Deze tegels worden vooral gebruikt in de douche omdat er dan zo weinig mogelijk voegen zijn. Super onderhoudsvriendelijk!
En wat helemaal leuk is; er bestaan onwaarschijnlijk veel kleuren, prints en stijlen.

Naast keramische tegels gebruiken we ook solid surface panelen. Deze zijn superstrak, waterdicht en krasvrij. Ideaal voor je moderne design badkamer.

Geïnspireerd en klaar voor jouw nieuwe badkamer? 

Bel 09 238 38 53Maak een afspraak voor jouw luxe badkamer

Wat kost een nieuwe badkamer?

De kostprijs van een volledig nieuwe badkamer hangt af van de grootte van de badkamer en de materiaalkeuze. Wij zorgen voor jouw unieke design badkamer, afgewerkt tot in de puntjes & op maat van iedereen.

Benieuwd naar de kosten voor jouw nieuwe badkamer?

Ontvang een vrijblijvende offerte

Nieuwe badkamer Haaltert door RDS Droombadkamer

Hoe wordt de nieuwe badkamer geplaatst?

Jouw droombadkamer zonder zorgen? RDS Droombadkamer helpt je graag! Wij nemen jouw volledige nieuwe badkamer voor onze rekening: van ontwerp, uitbraak, tot de uitvoering zelf. En dit allemaal met onze eigen mensen!

Wat tijdens de werken van de nieuwe badkamer?

Je badkamer wordt helemaal vernieuwd en kan dus tijdelijk niet gebruikt worden. RDS Droombadkamer heeft een stijlvolle mobiele badkamer waarvan je gebruik kan maken tijdens de volledige doorlooptijd van het project.

Klaar om jouw nieuwe badkamer te laten ontwerpen en installeren door RDS Droombadkamer?

Waarom kiezen voor RDS Droombadkamer voor je nieuwe badkamerproject in Haaltert?

Wij leggen onze ziel en passie in elke badkamer die we ontwerpen en renoveren. Een badkamer leeft en er wordt in geleefd. Daarom streven we ernaar om je visie en ideeën ook daadwerkelijk om te zetten in een badkamer afgestemd op jouw noden en wensen.

Wij zorgen steeds voor een uniek design, met als resultaat een unieke luxe badkamer afgewerkt tot in de puntjes. Onze eigen vakmensen werken dan steeds met veel passie jullie nieuwe badkamer af.

Bij het plan van Stefanie en Pieter kreeg ik meteen een wow-gevoel! Ik wou een dubbele douche en Pieter stelde me voor om met een regendouche en een aparte douchekop te werken, niet met 2 regendouches. Van dit advies genieten wij nog steeds. De timing werd stipt opgevolgd in een korte doorlooptijd. Zelf hoefde ik niets in te plannen. Ik ben nog steeds super fier op mijn nieuwe badkamer en iedereen mag dat horen. De wisselwerking tussen Pieter, Stefanie en hun team is goed afgestemd en dat voel je!

- Birgit en dochter Margeaux

Benieuwd naar wat we met jouw nieuwe badkamer kunnen doen? Of wens je meer te weten over het verhaal achter RDS Droombadkamer?

Het zit 'm in de afwerking

Bij RDS Droombadkamer hebben we een passie voor afwerking. Voor ons zijn details en samenhang enorm belangrijk. Bovendien kunnen details het verschil maken tussen een "gewone" badkamer en een luxueuze badkamer. De keuze voor de juiste materialen maakt niet alleen jouw badkamer persoonlijk, maar zorgt ervoor dat je er ook jarenlang van kunt genieten. Wij begeleiden je graag bij de meest duurzame oplossing. Doe er alvast inspiratie op en laat je betoveren door alle fijne details die we je kunnen bieden.

Kwalitatieve afwerking nieuwe badkamer Leuven

Kwalitatieve afwerking nieuwe badkamer Leuven

Kwalitatieve afwerking nieuwe badkamer Leuven

Kwalitatieve afwerking nieuwe badkamer Haaltert

Nieuwe badkamer Haaltert door RDS Droombadkamer

Nieuwe badkamer Haaltert door RDS Droombadkamer

RDS Droombadkamer - nieuwe badkamers & renovaties

RDS Droombadkamer | Nieuwe badkamer Haaltert

Een design badkamer op maat van je dromen.

Facebook - Instagram - Pinterest

Nieuwe badkamer Haaltert

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x