Massagebad en inloopdouche in lichtrijke badkamer onder schuin dak


Aansluitende dressing

11.30m²

Massagebad

AXOR PVD Brushed Black kranen & Casabath meubel

Familie Schamp vroeg ons een badkamer onder hun schuin dak te creëren waarvan ze nog lang zouden kunnen genieten én waar het gebruiksgemak en onderhoud hand in hand gaan met een moderne look. Het is deze lichtrijke, warme ruimte geworden die in teken staat van wellness en gebruiksgemak

Er werd ruimte gemaakt voor een ruime inloopdouche met zitbank aan de kant van de velux, die we trouwens ook vernieuwden. Om extra licht binnen te trekken in de douche werkten we de hoek van de douche volledig in glas uit.

Zit uw badkamer ook onder een schuin dak? Dan is dit vaak de beste plaats om het bad te plaatsen, net als we hier deden. De technieken van het massagebad maakten we bereikbaar via de aanpalende dressing.

We kozen ervoor de kranen van AXOR te voorzien in de stijlvolle en onderhoudsvriendelijke kleur PVD Brushed Black. Het zwarte accent komt ook terug in de schuifdeur naar de dressing. Door het zwarte fumé glas wordt er toch licht binnengetrokken naar de ruimte, maar is de dressing tegelijk stijlvol afgesloten van de badkamer.

Het wastafelmeubel van Casabath komt hier perfect tot zijn recht. De bijzonder mooie tint van dit notelaarshout geeft de ruimte helemaal het warmte gevoel dat de klant wenste. De indirecte ledverlichting aan de spiegel zorgt dan weer voor extra sfeer.
Door naar de wensen en noden van de klant te luisteren, hebben we deze droombadkamer gerealiseerd. Het resultaat is een prachtige badkamer onder hun schuin dak, waarin zij zich dagelijks kunnen ontspannen en genieten van alle luxe en comfort die ze voor ogen hadden.

Bent u geïnspireerd en nieuwsgierig hoe wij uw persoonlijke wensen omzetten in een stijlvolle droombadkamer? Neem gerust contact op voor een plan op maat.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x