Een unieke badkamer met een ongewone vorm


Onverwachte uitdaging

9.15m²

Modern

AXOR en Casabath

Dat wij van een uitdaging houden is geen geheim, en dat is tijdens dit project zeker tot uiting gekomen. Familie Van den Haute gaf ons het vertrouwen om hun unieke badkamer te renoveren. De bijzondere vorm en het schuine dak maakten het niet evident om de look te creëren die ze voor ogen hadden.

De oplossing hier lag erin om hun bestaande deur te dichten en een nieuwe deur te plaatsen in een andere muur, waardoor er meer ruimte vrijkwam voor een groter meubel.

Maar tijdens de werken kwamen we voor de echte uitdaging te staan: de helling van de trap in de aangrenzende hal was ingewerkt onder het oude badkamermeubel. Dit was inderdaad een heel unieke badkamer! Gelukkig zijn we badkamerspecialisten die steeds in oplossingen denken, en na overleg met de klant werd er de dag nadien al met een aangepast plan verdergewerkt. Het resultaat; de douche werd 20 cm langer, mooi meegenomen toch.


Door snel te schakelen vonden we een creatieve oplossing nog voor het een echt probleem werd. Dankzij onze goede samenwerking met onze vaste leveranciers konden we de douche-onderdelen ruilen voor een groter model. Op die manier werden er geen extra kosten gemaakt en wisten we onze einddatum van het project te respecteren.


Het resultaat is een unieke badkamer die aan alle wensen van familie Van den Haute voldoet, en zelfs nog ruimer én functioneler is geworden.

Geïnspireerd? Neem gerust contact met ons op en zet de eerste stap naar uw eigen unieke badkamer!


Een unieke badkamer met een ongewone vorm

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x