Een nieuwe, onderhoudsvriendelijke badkamer die rust uitstraalt


Ruimtegevoel

14.8m²

Tijdloos

Onderhoudsvriendelijke XXL tegels en clickvinyl
Voor deze klant was de vraag heel duidelijk. Ze wilden hun badkamer laten renoveren en nadien ook voorgoed verlost zijn van het vele poetswerk door de massa’s voegen waar hun badkamer nu van kop tot teen mee bezaaid was. Kortom: ze wilden een mooie én onderhoudsvriendelijke badkamer.

Het halfvrijstaand bad kreeg een mooi centrale plaats onder het dakraam. Door de naadloze uitvoering van dit bad heeft u direct een pak minder poetswerk aan en rond het bad. Vrijstaande of halfvrijstaande baden bestaan vandaag zowel in acryl, quaril of solidsurface uitvoeringen. Als u eerder van een mat witte look houdt, dan kiest u beter voor een solidsurface uitvoering.

Hun ruime douche werkten we naar onze gewoonte volledig uit met XXL ceramische tegels van 120/240 cm. Op die manier worden de voegen tot het minimum beperkt, om de badkamer écht onderhoudsvriendelijk te maken. De tegel komt ook terug achter het meubel om de look van de badkamer compleet te maken. Voor het glas in de douche verkoos de klant een discrete band satin, maar tegenwoordig bestaan er ook al heel wat andere alternatieven als u liever geen helder glas wenst in uw douche.


Het lavabomeubel met spiegel van ruim 3 m breed van Casabath werd uitgevoerd in bleek fineerhout, waarbij we de top afwerkten met solidsurface, hetzelfde materiaal als de waskommen en de douchevloer. Solidsurface is erg onderhoudsvriendelijk en antibacterieel, wat het een dankbaar materiaal maakt om te gebruiken in een onderhoudsvriendelijke badkamer.

Christ heeft verder de luxe van een erg ruime badkamer te hebben, die we nog net een tikkeltje lichtrijker maakten door eerst de velux te vervangen. De badkamervloer werd afgewerkt met een vinyltegel, echt een geweldig alternatief voor de traditionele vloertegel. Deze bestaan zowel in steen- als parketimitaties. En het absolute voordeel is dat ze ook volledig waterdicht zijn en aangenaam warm aan de voeten in vergelijking met een keramische tegel.

Heeft u ook bepaalde wensen en wilt u die graag met ons bespreken? Aarzel dan niet ons te contacteren.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x