Een duurzame badkamer om lang van te genieten

Een badkamer renoveert u niet elke dag. Daarom moet uw badkamer bij u passen, nu én in de toekomst.

RDS Droombadkamer denkt graag met u mee over de renovatie van uw badkamer. We kiezen samen de ideale indeling, materialen en design met het oog op de toekomst. Bij ons koopt u niet zomaar een badkamer. Bij ons krijgt u een duurzame badkamer die perfect bij u past, nu en later.


Dat uw behoeften vandaag anders zijn dan uw behoeften over 10 jaar hoeft niet te betekenen dat u dan uw badkamer moet vervangen. RDS Droombadkamer denkt vandaag al aan uw badkamer van morgen.

Hierbij houden we niet alleen rekening met stijl, maar ook met zaken als functionaliteit, veiligheid en mobiliteit. Door vooruit te denken leveren we een duurzame badkamer waar u jarenlang van kunt genieten.


Neem contact op

Bij RDS Droombadkamer stoppen we ons hart en onze ziel in de ontwerpen en installaties van onze badkamers. We vinden het belangrijk dat u nog lang van uw badkamer kunt genieten. 

Daarom leveren we een zeer hoge mate van kwaliteit én originaliteit voor een correcte prijs. We zijn er zeker van dat u over 20 jaar nog altijd tevreden zult zijn en uw badkamer met plezier aan uw familie en vrienden zult laten zien.


Een duurzame badkamer bij RDS Droombadkamer: zo gaan we te werk

Topkwaliteit bieden, dat kunnen we enkel met advies, producten, materialen en ontwerpen waar we écht achter staan.

 1. Is uw badkamer verouderd en wilt u een nieuwe, duurzame badkamer? Vul ons contactformulier in of bel ons rechtstreeks via 09 - 238 38 53.
 2. Onze Interieurspecialiste Stefanie neem telefonisch contact met u op om uw droombadkamer te bespreken. Zo krijgen we een duidelijk beeld van uw wensen en behoeften, ook die van morgen en over 20 jaar.
 3. Na het eerste kennismakingsgesprek komt Renovatie-expert Pieter bij u langs voor een situatieschets. Hij bekijkt de situatie ter plekke om in te schatten hoe uw nieuwe badkamer eruit moet zien.
 4. Vervolgens gaat Stefanie aan de slag met het ontwerp van uw droombadkamer. We selecteren kleuren, materialen en stijlen die bij uw wensen en behoeften passen. We werken enkel met topproducten die jarenlang meegaan.
 5. Daarna nodigen we u uit in onze showroom om het 3D-ontwerp van uw badkamer te bespreken en materialen te tonen. U hoeft dus geen winkels te bezoeken: wij brengen alle ideeën en materialen naar u toe.
 6. Bent u overtuigd? Dan plannen we samen de renovatiewerken in. Wij voeren alle werkzaamheden met onze eigen vakmensen uit. We werken niet met onderaannemers. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Tijdens het project zijn wij het enige aanspreekpunt en we blijven steeds vlot bereikbaar.
 7. Tijdens de werken kunt u gebruikmaken van onze mobiele luxe badkamer met toilet, ruime douche en wastafel. Zo kunt u ook tijdens de werken van een luxueuze douche genieten.

Waarom RDS Droombadkamer?


 • Wij onderscheiden ons door eerlijk advies. We denken nu al na over uw behoeften over 10 en 20 jaar. Zo kunt u langer zonder zorgen van uw droombadkamer genieten.
 • We selecteren onze producten rechtstreeks bij onze leveranciers. Elk jaar gaan wij verschillende keren bij onze producenten op bezoek om de laatste trends en producten te ontdekken.
 • Dankzij het persoonlijk contact met producenten leveren wij topmaterialen aan een zeer correcte prijs, en binnen goede levertermijnen. Zo kunnen we duurzame badkamers binnen de geschatte levertermijn en budget opleveren.
 • We werken enkel met de beste producten en materialen om badkamers te garanderen die lang meegaan. Door handmatig de beste producten en materialen te selecteren kunnen wij topkwaliteit en duurzaamheid garanderen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x