Een badkamer op maat? Die vindt u bij RDS

Een gemiddelde badkamerrenovatie? Dat betekent vaak kiezen tussen standaardmeubels, tegels, kranen, wastafels en douches die in de meeste Vlaamse badkamers voorkomen.

Als deze standaardafmetingen dan niet in uw badkamer passen, moet u vaak genoegen nemen met iets wat niet uw voorkeur heeft. Gelukkig kan het ook anders!


Veranderen de behoeften binnen uw gezin? Gun uzelf dan een unieke badkamer op maat! Wij zetten uw badkamerdromen om in realiteit.

En dat nemen we héél serieus. Waar de meeste aannemers starten van uw huidig vloerplan, kijkt RDS Droombadkamer naar het grotere geheel. 

We geven u advies op maat. Kunnen we een leegstaande kamer opnemen in uw nieuwe badkamer? Moeten we een raam of een deur verplaatsen? Ook dat kunnen we! Alles voor een unieke, rustgevende beleving bij u thuis.


Neem contact op

Veeg al die standaarduitvoeringen maar van tafel en begin alvast te dromen. RDS Droombadkamer maakt uw badkamer op maat. Aangepaste spiegels, douches of meubels met afwijkende afmetingen: geen probleem! U bepaalt hoe uw droombadkamer eruitziet.

RDS Droombadkamer zet uw dromen om in 3D-ontwerpen. We voeren de werken uit met onze eigen vakmannen, want we gaan alleen voor de beste kwaliteit.


Het resultaat?

Een unieke badkamer die niemand anders heeft, en helemaal aangepast is aan uw wensen en behoeften. Wedden dat u uw nieuwe badkamer ook binnen 20 jaar nog aan familie en vrienden wil laten zien?


Een badkamer op maat, hoe gaat dat in z’n werk?

 1. Heeft u renovatieplannen voor uw badkamer? Dan bent u bij RDS Droombadkamer aan het juiste adres. Vul ons contactformulier in of bel ons rechtstreeks via 09 - 238 38 53.
 2. Onze Interieurspecialiste Stefanie neemt telefonisch contact met u op om uw wensen en behoeften te bespreken.
 3. Daarna komt Pieter, onze Renovatie-expert, bij u opmeten. Hij bekijkt ook de technische mogelijkheden. Overdag of liever ’s avonds? Wat u het beste uitkomt!
 4. Na de briefing van Pieter, vertaalt Stefanie uw badkamerdroom naar een 3D-plan op maat samen met een all-in budget. 
 5. Deze plannen bespreken we vervolgens samen met u in onze inspiratieruimte.
 6. Gaat u akkoord? Dan prikken we een datum voor de uitvoeringswerken. 
 7. Nu hoeft u alleen nog maar uit te kijken hoe uw badkamerdroom realiteit wordt. In tussentijd kunt u, indien gewenst, gebruikmaken van onze luxueuze mobiele badkamer in uw tuin.

Waarom RDS Droombadkamer?


 • Van droom tot realisatie: uw badkamerrenovatie is bij RDS Droombadkamer in goede handen.
 • Elke woning is uniek, elke stijl is uniek en elke klant is uniek. Kortom: elke badkamer is uniek.
 • Wij kijken naar the bigger picture. Uw nieuwe badkamer moet bij u passen, en andersom.
 • Geen standaardafmetingen of -uitvoeringen bij ons. Wij maken uw badkamer op maat van uw behoeften.
 
 • We geven u niet altijd wat u vraagt, maar wel wat u nodig hebt. Zo is het misschien slimmer om een waskom in uw meubel te verwerken. Handiger om straks te poetsen!
 • Een badkamer met een speciale vorm? We hebben ervaring met algemene renovatiewerken en ons team van vakmannen gaat graag voor u aan de slag.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x