Een badkamer in marmer en zwart: een stijlvolle combinatie


Extra ruimte creëren

11.90m²

Sfeerverlichting

XXL marmeren tegels en zwarte accenten
Chris en Philippe hadden iets helemaal anders in gedachten voor hun badkamerrenovatie, ver weg van hun huidige witte badkamer. Ze kwamen uit op een moodboard met grote marmeren tegels gecombineerd met zwart.

Voor de XXL keramische tegels werd een subtiel marmer gekozen, in combinatie met een zwarte vloertegel. Voor het kamerbrede meubel kozen we voor zwart hout. Hoewel ook het meubel hier zwart is, maakt hout het geheel een stuk zachter.

De top van het lavabomeubel, de waskommen en de douchebak zijn in solidsurface. Solidsurface is een bijzonder dankbaar materiaal om te verwerkin in uw badkamer. Hier werkten we de tablet naadloos uit van muur tot muur. Het kraanwerk werd subtiel in chroom gehouden. Op die manier maakten we hun droom van een badkamer in marmer én zwart werkelijkheid.

Verder houden Chris en Philippe van sfeer en gezelligheid en werd de badkamer voorzien van ledverlichting op de juiste plaats. Zo is er indirecte ledverlichting achter de spiegel, onder het bad en in de nis in de douche.

Hoewel de badkamer een mooie oppervlakte heeft, is er een erg aanwezig schuin dak, wat voor de nieuwe indeling toch voor een uitdaging zorgde. Een bad, toilet, ruim meubel én douche nemen namelijk heel wat plaats in. Bij de opmeting kwamen we zo al snel op het idee om een deel uit de aanpalende kamer te nemen, aangezien die niet meer zo intensief benut werd. Zo hadden Chris en Pilippe het nog nooit bekeken.
Vandaag hebben ze helemaal de badkamer in marmer en zwart die ze in gedachten hadden, en dat zonder compromissen! Tijdens de werken maakten ze trouwens ook gebruik van onze mobiele badkamer, die netjes op hun oprit werd geplaatst.

Benieuwd wat we met uw badkamer kunnen doen? U krijgt van ons altijd een persoonlijk en uniek ontwerp, uitgevoerd door ons eigen team. Neem gerust contact met ons op!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x