Badkamerrenovatie Oostakker

badkamerrenovatie Oostakker

Nood aan een volledige badkamerrenovatie in Oostakker? Renoveer zonder zorgen met RDS Droombadkamer.

Al vaak wakker gelegen van uw nieuwe badkamerrenovatie? Op zoek naar jouw droombadkamer zonder zorgen? RDS Droombadkamer helpt je graag! Wij nemen jouw volledige badkamerrenovatie voor onze rekening: van het ontwerp, uitbraak, tot de uitvoering zelf. En dit allemaal met onze eigen mensen.

Het maximum uit uw ruimte halen, en dit binnen uw budget? Daar gaan we samen voor!

Door onze jarenlange ervaring in de sector kan u zorgeloos gaan genieten van de badkamer renovatie waar u altijd al van droomde.

badkamerrenovatie Oostakker

badkamerrenovatie Oostakker

Klaar voor jouw badkamerrenovatie in Oostakker?

Ontdek onze werkwijze:

Stap 1: Bezoek ter plaatse

Wij meten de ruimte op en bekijken de technische mogelijkheden. En bovenal: we luisteren naar wat je belangrijk vindt en welke stijl je voor ogen hebt voor je luxe droombadkamer.

Stap 2: Ontwerp en voorstel

Aan de hand van de opmeting en de input die we van jullie krijgen, wordt het voorstel opgemaakt. Jullie komen bij ons langs in de inspiratieruimte om samen het 3D-ontwerp te bekijken van jullie gloednieuwe badkamer. Alle stalen en het kleurenpalet geven jou een correct beeld van alle mogelijkheden en budget.

Stap 3: Uitvoering

Door een goede voorbereiding wordt de uitvoeringstijd tot het minimum beperkt. Onze eigen mensen kunnen vlot op elkaar ingepland orden en werken met zorg jouw droombadkamer uit.

Stap 4: Oplevering

We besteden de grootste aandacht aan feilloze afwerking. We zijn enkel tevreden met perfectie.

Badkamer laten renoveren?

Wist je dat...

... Wij aan onze klanten vragen om een Pinterest bord aan te maken en naar ons door te sturen? Zo krijgen wij een nog duidelijker beeld van wat jullie wensen. Hier hebben wij alvast een voorbeeldje gemaakt.

Op zoek naar inspiratie voor jouw badkamerrenovatie in Oostakker?

Je wilt een volledige badkamerrenovatie en weet niet goed welke stijl bij je past? De behoeftes en stijlen van badkamers zijn voor iedereen anders, maar één ding hebben ze wel allemaal gemeen; het is de plaats waar je de meest persoonlijke momenten beleeft. Jouw badkamer is de ruimte die je energie geeft of ontspanning biedt op het juiste moment van de dag.

Door de jaren heen hebben we een aparte kijk op badkamerrenovaties ontwikkeld. Met ons inspiratieboek willen wij je nog meer en groter laten dromen; niets is onmogelijk.

badkamerrenovatie Oostakker

Laat je inspireren door onze unieke projecten:

Wat kost de renovatie van een badkamer?

De kostprijs van een volledig nieuwe badkamer hangt af van de grootte van de badkamer en de materiaalkeuze. Wij zorgen voor jouw unieke design badkamer, afgewerkt tot in de puntjes & op maat van iedereen.

Vertrouw je badkamer toe aan een professional en geniet jaren zorgeloos van ons vakmanschap.

Wat tijdens de badkamerrenovatie?

Je badkamer wordt helemaal gerenoveerd en kan dus tijdelijk niet gebruikt worden. RDS Droombadkamer heeft een stijlvolle mobiele badkamer waarvan je gebruik kan maken tijdens de volledige doorlooptijd van het project.

Klaar voor jouw badkamerrenovatie?

Waarom kiezen voor RDS Droombadkamer?

Bij Droombadkamer hebben we een passie voor afwerking. Voor ons zijn details en samenhang enorm belangrijk. Bovendien kunnen details het verschil maken tussen een “gewone” badkamer en een luxueuze badkamer. De keuze voor de juiste materialen maakt niet alleen jouw badkamer persoonlijk maar zorgt ervoor dat je er ook jarenlang van kunt genieten. 

Wij begeleiden je graag bij de meest duurzame oplossing.

Bij het plan van Stefanie en Pieter kreeg ik meteen een wow-gevoel! Ik wou een dubbele douche en Pieter stelde me voor om met een regendouche en een aparte douchekop te werken, niet met 2 regendouches. Van dit advies genieten wij nog steeds. De timing werd stipt opgevolgd in een korte doorlooptijd. Zelf hoefde ik niets in te plannen. Ik ben nog steeds super fier op mijn nieuwe badkamer en iedereen mag dat horen. De wisselwerking tussen Pieter, Stefanie en hun team is goed afgestemd en dat voel je!

- Birgit en dochter Margeaux

Benieuwd naar wat we met jouw volledige badkamerrenovatie kunnen doen? Of wens je meer te weten over het verhaal achter RDS Droombadkamer?

badkamerrenovatie Oostakker

RDS Droombadkamer | Badkamerrenovatie Oostakker

Jouw badkamerrenovatie op maat van je dromen.

Welke stijl past bij u?

U wilt uw badkamer renoveren maar weet u niet goed welke stijl bij u past? Wij inspireren u graag met deze design badkamers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x