Badkamer installateur Wetteren

Op zoek naar een badkamer installateur in Wetteren?

RDS Droombadkamer realiseert jouw badkamerrenovatie van 3D-ontwerp tot uitvoering.

badkamer installateur Wetteren

Ben je op zoek naar een badkamer installateur in Wetteren?

Wij bij RDS Droombadkamer leggen onze ziel en passie in elke badkamer die we ontwerpen en renoveren. De badkamer is die ene plaats in de woning waar je echt een moment voor jezelf kan hebben. Voor de ene is het de ultieme plaats om wakker te worden en je voor te bereiden op een dag vol uitdagingen, voor de andere is het een toevluchtsoord vol rust na een hectische dag.

Een badkamer leeft en er wordt in geleefd. Daarom streven we ernaar om je visie en ideeën ook daadwerkelijk om te zetten in een badkamer afgestemd op jouw noden en wensen. Wij zwakken ideeën niet af naar standaardmodellen en zorgen steeds voor een uniek design, met als resultaat een unieke badkamer afgewerkt tot in de puntjes. Onze eigen vakmensen werken dan steeds met veel passie jullie droombadkamer af. 

Door de jaren heen hebben we een aparte kijk op badkamerrenovaties ontwikkeld. Het is onze missie om je nog meer en groter te laten dromen, niets is onmogelijk. 

Benieuwd naar wat we met jouw badkamer kunnen doen?

Hoe gaat een badkamer installateur te werk?

Bij het badkamer installeren ontzorgen wij u van bij het begin tot het einde en begeleiden u doorheen het hele proces. Ook tijdens de uitvoering hoeft u zelf geen opvolging te doen van aannemers, noch andere stielmannen aan te spreken. Alles wordt uitgevoerd door onze eigen stielmannen.

badkamer installateur Wetteren

1 | Bezoek ter plaatse

Tijdens het plaatsbezoek wordt de badkamer opgemeten en bekijken we de technische mogelijkheden.
We luisteren naar wat u belangrijk vindt en welke stijl u voor ogen heeft voor uw nieuwe droombadkamer.

badkamer installateur Wetteren

2 | Ontwerp en voorstel

We selecteren voor u de juiste materialen en maken een volledig voorstel. We besteden aandacht aan uw wensen en noden, rekening houdend met de technische mogelijkheden.


badkamer installateur Wetteren

3 | Uitvoering

Door een goede voorbereiding wordt de uitvoeringstijd tot het minimum beperkt. De badkamer installeren gebeurt met zorg door onze eigen mensen.

badkamer installateur Wetteren

4 | Oplevering

Bij het badkamer plaatsen besteden de grootste aandacht aan feilloze afwerking. We werken alles tot de puntjes af.

Wist je dat...

... Wij aan onze klanten vragen om een Pinterest bord aan te maken en naar ons door te sturen?

 Zo krijgen wij een nog duidelijker beeld van wat jullie wensen. Hier hebben wij alvast een voorbeeldje gemaakt.


badkamer installateur Wetteren

Een 3D-ontwerp op maat van jouw badkamer installatie

Het begint allemaal met een gesprek en een schets. Doordat wij uw badkamer in 3D visualiseren krijgt u een heel duidelijk beeld hoe uw toekomstige badkamer er zal uitzien met alle materialen gecombineerd in de ruimte.

Wij maken u eerst een duidelijk 3D ontwerp en voeren dan de werken volledig zelf uit.

De behoeftes en stijlen van een badkamer is voor iedereen anders, maar één ding hebben ze wel allemaal gemeen; het is de plaats waar u de meest persoonlijke momenten beleeft.
Het is een ruimte die u energie geeft of juist ontspanning biedt op het juiste moment van de dag. Daarom is een gesprek bij ons altijd de eerste stap.

Een badkamer is dus heel persoonlijk, en daar houden we van : individualiteit! We bekijken samen uw wensen en noden om zo voor u de perfecte badkamer te realiseren. 

Wij nemen uw volledige badkamerrenovatie voor onze rekening: van het 3D-ontwerp, de uitbraak tot de effectieve uitvoering van uw badkamer. En dit allemaal met onze eigen mensen.

Klaar om jouw nieuwe badkamer te laten ontwerpen en installeren door RDS Droombadkamer?

Bel 09 238 38 53Maak een afspraak met jouw badkamer installateur

Wat tijdens de plaatsing van mijn nieuwe badkamer?

Je badkamer wordt helemaal vernieuwd en kan dus tijdelijk niet gebruikt worden. RDS Droombadkamer heeft een stijlvolle mobiele badkamer waarvan je gebruik kan maken tijdens de volledige doorlooptijd van het project.

Renoveer zonder zorgen dankzij jouw RDS Droombadkamer badkamer installateur.

Gratis badkamer inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie van uw badkamerrenovatie? Al vaak wakker gelegen van uw badkamer installatie in Wetteren?

Door de jaren heen hebben wij een aparte kijk op het badkamer plaatsen ontwikkeld. Met ons gratis inspiratieboek willen wij jou nog meer en nog groter laten dromen; niets is onmogelijk. 

badkamer installateur Wetteren

Wat kost een installateur badkamer?

Benieuwd naar badkamer installeren prijs? De kostprijs van een volledig nieuwe badkamer hangt af van de grootte van de badkamer en de materiaalkeuze. Wij zorgen voor jouw unieke design badkamer, afgewerkt tot in de puntjes & op maat van iedereen.

Vertrouw badkamer installeren in Wetteren toe aan een professional en geniet jaren zorgeloos van ons vakmanschap.

Waarom kiezen voor RDS Droombadkamer als badkamer installateur in Wetteren?

Wij leggen onze ziel en passie in elke badkamer die we ontwerpen en renoveren. Een badkamer leeft en er wordt in geleefd. Daarom streven we ernaar om je visie en ideeën ook daadwerkelijk om te zetten in een badkamer afgestemd op jouw noden en wensen.

Wij zorgen steeds voor een uniek design, met als resultaat een unieke luxe badkamer afgewerkt tot in de puntjes. Onze eigen vakmensen werken dan steeds met veel passie jullie nieuwe badkamer af.

Benieuwd naar wat we met jouw volledige badkamerrenovatie kunnen doen?

Of wens je meer te weten over het verhaal achter RDS Droombadkamer?

badkamer installateur Wetteren

badkamer installateur Wetteren

RDS Droombadkamer | Badkamer installateur Wetteren

Onze badkamer installateur zorgt voor de badkamer op maat van jouw dromen.

Het zit 'm in de afwerking.

Bij Droombadkamer hebben we een passie voor afwerking. Voor ons zijn details en samenhang enorm belangrijk. Bovendien kunnen details het verschil maken tussen een "gewone" badkamer en een luxueuze badkamer. De keuze voor de juiste materialen maakt niet alleen jouw badkamer persoonlijk maar zorgt ervoor dat je er ook jarenlang van kunt genieten. Wij begeleiden je bij het badkamer plaatsen graag bij de meest duurzame oplossing.

Doe hier alvast inspiratie op en laat je betoveren door alle fijne details die we je kunnen bieden...

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x