Badkamer inspiratie Melle

Op zoek naar badkamer inspiratie voor je badkamer in Melle? We inspireren je graag met onze unieke badkamerontwerpen en persoonlijk badkamer advies. 

Benieuwd naar wat we met jouw nieuwe badkamer kunnen doen?

badkamer inspiratie Melle

Op zoek naar badkamer inspiratie?

Al vaak wakker gelegen van uw nieuwe badkamer in Melle? Ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Wij helpen je graag bij de realisatie van je droombadkamer!

Tijdens een persoonlijk gesprek bij u ter plaatse bekijken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Want welke badkamer ideeën passen ook echt bij uw behoeftes?

Aan de hand van dit gesprek gaan wij aan de slag om uw badkamer inspiratie uit te werken. Eerst digitaal en daarna in de praktijk, van vloer tot plafond met oog voor detail. Door onze jarenlange ervaring in de sector kan u zorgeloos gaan genieten van de badkamer waar u altijd al van droomde.

Het maximum uit uw ruimte halen, en dit binnen uw budget? Daar gaan we samen voor!

Zoek en vind jouw badkamerinspiratie voor jouw badkamer in Melle

Wat is de trend in badkamers?

Zoals op elk gebied zijn er ook ten aanzien van badkamers nieuwe trends te onderkennen. 

Er is steeds meer mogelijk, met moderne materialen, meer kleur en meer variatie. Meer ruimtelijke effecten zijn een trend, met moderne, strakke afwerking. Bijvoorbeeld een minimalistisch frame onder de wastafel. Ook zijn de losse wastafels, een soort kommen, erg hip tegenwoordig. Of vrijstaande baden, op klassieke pootjes bijvoorbeeld, of juist heel modern ingemetseld. 

En qua uitstraling kunt u tegenwoordig alle kanten op. Van de meer industriële uitstraling, met veel staal en beton, tot een strak landelijke badkamer met veel hout en planten, of juist een combinatie hiervan, alles is mogelijk!

De badkamer is de plek bij uitstek om te ontspannen en helemaal uw eigen sfeer te creëren. Houdt u van een romantisch design, of juist minimalistisch? Een heel strak ontwerp, of liever wat knusser? U kunt zelfs uw eigen luxe badkamer ontwerpen tegenwoordig, en in samenspraak met een specialist uw ontwerp tot werkelijkheid maken.

Gekleurde kranen, wastafels en zelfs baden

Een andere belangrijke trend in de badkamer is de trend in gekleurde kranen, wastafels en zelfs baden. Met name zwart heeft aan populariteit gewonnen, omdat dit eenvoudig te combineren is met allerlei soorten en kleuren tegels, materialen en accessoires.

Tegel- en materiaalkeuze zorgen voor zeer originele badkamers

Met de juiste tegel kunt u uw design badkamer helemaal naar uw eigen smaak realiseren. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk qua tegelwerk, er is bijna te veel keuze. 

U kunt kiezen voor een strak ontwerp met mooie, grote tegels. Maar ook kleinere tegels, of tegels in verschillend formaat, op een speelse manier betegeld, behoren tot de mogelijkheden. Er zijn de traditionele zwarte en witte tegels, maar ook tegels in houtlook of mozaïek tegels. Ook tegels met reliëf zijn een nieuwe trend. En zelfs de voegen zijn aan te passen aan het tegelwerk, zodat het bijna lijkt dat er geen voegen meer zijn.


badkamer inspiratie Melle


Zwart of juist veel kleur

Zwart is nog steeds heel populair in badkamers. En dat is niet raar, zwart is zeer goed te combineren met alle denkbare kleuren en designs. 

Het meer traditionele zwart-wit kan moderner of speelser worden door het gebruik van een verrassend tegelpatroon. Of door toevoeging van gekleurde of mozaïektegels kan een frisse, vrolijke stijl gerealiseerd worden. 

Afhankelijk van uw smaak is er van alles mogelijk. Van een bonte kleurencombinatie tot een meer strakke zwart-grijs-wit combinatie. U kunt door middel van het toevoegen van gekleurde tegels bepaalde onderdelen van uw design badkamer accentueren. Ook in een speels patroon zoals bijvoorbeeld een visgraat patroon, of halfsteensverband, is het mogelijk om her en der een gekleurde tegel toe te voegen.

badkamer inspiratie Melle

Industrieel en landelijk

De twee meest populaire trends zijn toch wel de industriële trend, met veel beton en staal, en de landelijke trend, met veel hout en zelfs planten

Voor de industriële badkamer look wordt veel gecombineerd met diverse zwart- en grijstinten. Een losstaand zwart bad bijvoorbeeld, als hippe eyecatcher in uw badkamer, of zwarte kranen en zwarte wastafels. Ook minimalistisch afgewerkte wastafels passen prima in deze trend, met een dun, stalen frame met strakke hoeken, waar een stijlvolle wastafel in rust.

De landelijke badkamer trend combineert vaak wit sanitair met houttinten, bijvoorbeeld tegels met een houtpatroon, waardoor het net echt hout lijkt, op de vloer of op de wanden. Ook is er tegenwoordig een nieuwe kleur op de markt, camoscio, een olijfgroene kleur die toegepast kan worden op keramiek voor bijvoorbeeld een olijfgroen bad, of olijfgroene wastafels. Hiermee maakt u uw natuurlijke, strak landelijke badkamer stijl helemaal compleet. 

Of maak uw eigen combi van zowel de industriële als de landelijke stijl, met veel beton, in combinatie met hout en planten. 

Er is van alles mogelijk, afhankelijk van uw persoonlijke stijl, eisen en wensen.

strak landelijke badkamer inspiratie- Een strak landelijke badkamer met vintage touch

badkamer inspiratie Melle- Maak je eigen combinatie met beton, hout en planten

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe badkamer en wenst u eens met een vakman te spreken over de mogelijkheden? Vragen over uw badkamer of wenst u een voorstel?

Hoe kun je het beste een kleine badkamer indelen?

Ben je op zoek naar inspiratie voor een kleine badkamer? Een herindeling van je badkamer kan veel ruimte creëren. Daarnaast bestaan er ook prachtige afgeronde baden en meubels die in een beperkte ruimte toch alle comfort bieden. Zo bespaar je ruimte en heb je toch een mooi design.

kleine badkamer inspiratie Melle

kleine badkamer inspiratie Melle

Wat zijn de kosten van een nieuw badkamer?

De kostprijs van een volledig nieuwe badkamer hangt af van de grootte van de badkamer en de materiaalkeuze. Wij zorgen voor jouw unieke design badkamer, afgewerkt tot in de puntjes & op maat van iedereen.

Vertrouw je badkamer in Melle toe aan een professional en geniet jaren zorgeloos van ons vakmanschap.

Wist je dat...

... Wij aan onze klanten vragen om een Pinterest bord aan te maken en naar ons door te sturen?

 Zo krijgen wij een nog duidelijker beeld van wat jullie wensen. Hier hebben wij alvast een voorbeeldje gemaakt.


Waarom kiezen voor RDS Droombadkamer voor je nieuwe badkamer in Melle?

Wij leggen onze ziel en passie in elke badkamer die we ontwerpen en renoveren. Een badkamer leeft en er wordt in geleefd. Daarom streven we ernaar om je visie en ideeën ook daadwerkelijk om te zetten in een badkamer afgestemd op jouw noden en wensen.

Wij zorgen steeds voor een uniek design, met als resultaat een unieke luxe badkamer afgewerkt tot in de puntjes. Onze eigen vakmensen werken dan steeds met veel passie jullie nieuwe badkamer af.

Bij het plan van Stefanie en Pieter kreeg ik meteen een wow-gevoel! Ik wou een dubbele douche en Pieter stelde me voor om met een regendouche en een aparte douchekop te werken, niet met 2 regendouches. Van dit advies genieten wij nog steeds. De timing werd stipt opgevolgd in een korte doorlooptijd. Zelf hoefde ik niets in te plannen. Ik ben nog steeds super fier op mijn nieuwe badkamer en iedereen mag dat horen. De wisselwerking tussen Pieter, Stefanie en hun team is goed afgestemd en dat voel je!

- Birgit en dochter Margeaux

Benieuwd naar wat we met jouw nieuwe badkamer in Melle kunnen doen? Of wens je meer te weten over het verhaal achter RDS Droombadkamer?

badkamer inspiratie Melle RDS Droombadkamer

RDS Droombadkamer | Badkamer inspiratie Melle

Jouw badkamerrenovatie op maat van je dromen.

Welke stijl past bij u?

Op zoek naar badkamer inspiratie? Wij inspireren u graag met deze design badkamers.

Wij zorgen voor balans tussen design en comfort. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x